LaguMp3.LTD
Free Download KELANGAN - NELLA KHARISMA BY PINKYNET
This Video Can Download webm, Mp4 High, Mp4 Low, Avi, 3gp High, 3gp Low, Mp3 File Fomats, Download. Video KELANGAN - NELLA KHARISMA BY PINKYNET Video and Mp3 From Your Mobile or PC


Title : KELANGAN - NELLA KHARISMA BY PINKYNET
Duration : 5:9
Channel : Pinky Net
Uploaded : 2016-12-13 16:40:56
Views : 104782
Likes : 417

Download Mp3


Download Mp4


KELANGAN - NELLA KHARISMA

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning ceritone wes bedo
Saikine riko wis sing ono digowo wong liyo

Kelangan isun iki wis kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo
Lilo sun cubo ngelilakeno
Masio abot hang sun roso

Last Keywords