LaguMp3.LTD
Free Download Nella Kharisma - Sayang 2 ( Lirik) Terbaru 2017
This Video Can Download webm, Mp4 High, Mp4 Low, Avi, 3gp High, 3gp Low, Mp3 File Fomats, Download. Video Nella Kharisma - Sayang 2 ( Lirik) Terbaru 2017 Video and Mp3 From Your Mobile or PC


Title : Nella Kharisma - Sayang 2 ( Lirik) Terbaru 2017
Duration : 4:29
Channel : Dangdut Koplo HD
Uploaded : 2017-11-18 08:22:31
Views : 800728
Likes : 4061

Download Mp3


Download Mp4


Lagu Terbaru dari Nella Kharisma yang berjudul Sayang 2.

Lirik Lagu

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

cubo rungokno tembang kangenku iki
dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
ombak segoro kok saja ngelingake
nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

rino lan wengi moto iki angel diaremake
mung lam-laman esem lan manismu
kapan ku bertemu sak kedip ing moto
wes marem atiku

Last Keywords